
Bij ça roule vind je een bijzondere mix van lokale producten, seizoensgebonden ingrediënten en een verfijnde kookstijl, waarbij de nadruk ligt op smaakcombinaties en verhalen. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld, zodat je de smaken van het seizoen optimaal kunt ervaren.

Menu vanaf 15.08
Makreel - Gele biet - Rolmops - Zuring - Mierikswortel
Noordzee & Strandkrab - Venkel - Citroenverbena - Yuzu *
Zeeuwse Mossel - Mimolette - Avocado - Dragon - Algentempura - Zilte groentjes
‘Brise de Breizh’ - Galette - Coquile - Prei - Boekweit - Cider - Codium **
Supplement Royal Belgian Caviar - 10 euro
Kalfs ‘Ternara Gallega’ 21d - Aubergine - Kalfswang - Parmezaan - Zomertruffel
Zwarte Bes - Nectarine - Amandel - Honing - Vlierbloesem
-
4 gangen 79 euro
5 gangen 93 euro *
6 gangen 110 euro **
Begeleidende dranken:
Vier gangen 40 euro (Bob 23 euro) - incl. signatuurwijn
Vijf gangen 50 euro (Bob 29 euro)
Zes gangen 60 euro (Bob 35 euro)
Niet-alcoholische alternatieven per glas: 7 euro
Wijnen per glas: 8 à 16 euro