Bij ça roule vind je een bijzondere mix van lokale producten, seizoensgebonden ingrediënten en een verfijnde kookstijl, waarbij de nadruk ligt op smaakcombinaties en verhalen. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld, zodat je de smaken van het seizoen optimaal kunt ervaren.

Menu vanaf 06.06

Forel - Tomaat - Umeboshi - Ansjovis - Zwarte Olijf

Zeeuwse Mossel - Mimolette - Avocado - Dragon - Algentempura - Zilte groentjes *

Zeebaars - Lenterisotto - Aspèrge - Karnemelk - Saffraan ‘Zafferano d’Oro

Eendenborst - Confit de Canard - Kers - Rabarber - Macadamia - Shiso

Kalfs ‘Ternara Gallega’ 21d - Aubergine - Kalfswang - Parmezaan - Zomertruffel ** SIGNATUUR

Vlierbloesem - Aardbei - Pijnboompit - Kruisbes - Cederhoning - Meringue

-

4 gangen 79 euro
5 gangen 97 euro *
6 gangen 119 euro **

Begeleidende dranken:
Vier gangen 39 euro (Bob 23 euro)
Vijf gangen 47 euro (Bob 28 euro)
Zes gangen Le sang des Cailloux - Vacqueyras ‘Lopy’ 65 euro (Bob 37 euro)

Niet-alcoholische alternatieven per glas: 7 euro
Wijnen per glas: 8 à 14 euro