Bij ça roule vind je een bijzondere mix van lokale producten, seizoensgebonden ingrediënten en een verfijnde kookstijl, waarbij de nadruk ligt op smaakcombinaties en verhalen. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld, zodat je de smaken van het seizoen optimaal kunt ervaren.

Een hand houdt een moderne, witte, ronde schatkaart met meerdere delen en een bovenkant met een snee.
Gourmet maaltijd met drie borden, twee glazen witte wijn, bestek en een donkere houten tafel.

Menu vanaf 24.10

Noordzee & Strandkrab - Venkel - Citroenverbena - Yuzu

Coquille - Hokkaido - Macvin du Jura - Hazelnoot *

Tarbot - Eekhoorntjesbrood - Witloof - Aardpeer

Kalfszwezerik - Mont d’Or - Vin Jaune - Peer - Herfsttruffel **

Fazant - Abrikoos - Knolselder - Spitskool

Mont Blanc ‘ça roule’ - Kastanje - Bergamot - Mandarijn - Tonka - Hazelnoot

en/of Selectie kazen ‘Crémerie Saint-Siméon’

-

4 gangen 79 euro
5 gangen 93 euro *
6 gangen 112 euro **

Begeleidende dranken:
Vier gangen 40 euro (Bob 23 euro)
Vijf gangen 50 euro (Bob 29 euro)
Zes gangen 60 euro (Bob 35 euro)

Niet-alcoholische alternatieven per glas: 7 euro
Wijnen per glas: 8 à 16 euro